Ако вече имате добра основа по немски език, но чувствате, че още Ви е трудно да се изразявате правилно, защото в последния курс сте говорили прекалено малко, е може би време да се замислите за разговорен немски.

Чрез говорене само на немски, което е и условие при този тип занятия, Вие се учите да изразявате мислите си на езика и по този начин наблягате практически на най-важното умение, което би Ви било необходимо при общуване, ако сте например в Германия.

С цел по-добро качество и ефективност, уроците по разговорен немски са предимно индивидуални, т.е. Вие сте насаме с учителя. Допълнително улеснение е и това, че занятията се провеждат онлайн през скайп, което освен удобство, означава и по-малко притеснение, което е характерно, когато сте на присъствен курс, било то в група или индивидуален.

При разговорните уроци се обсъждат интересни и актуални теми, като често  получавате кратка статия, койято прочитате за себе си и след това се коментира. Често се слуша и аудио по съответната тема. С учебник рядко се работи, като обикновено взимаме най-интересното от различни системи за съответното ниво. Разговорен немски е начина, Вие да достигнете желаните резултати. Опитайте с безплатен пробен урок.