Преди да започнете да изучавате немски онлайн при нас, имате право на пробен урок. Той е безплатен за Вас и целта му е да установим основно две неща:

  • техническото състояние на скайп връзката – желателно е да имате сравнително бърз интернет за по-качествена комуникация
  • нивото Ви по немски език, ако имате такова

Освен това Вие ще се запознаете с изучаването на немски онлайн в случай, че досега не сте учили немски през скайп с учител. За нас е важно да разберем също и за мотивите Ви, заради които сте решили да учите езика. На пробният урок се обсъждат също и детайлите около започването, като например колко често в седмицата желаете занятия и по кое време. При по-начинаещите препоръчваме два пъти седмично по два учебни часа, при по-напредналите е достатъчно и веднъж седмично.

Често се случва да сте прекъснали обучението си за по-дълъг период и сега имате чувството, че сте забравили езика. Или пък не сте останали доволни от последния курс по немски и имате доста пропуски. Това обаче не означава, че трябва да се върнете едно ниво назад, а обикновено в движение се преговорят нещата, които сте забравили и се запълват пропуските. Целта ни като цяло е постигането на най-добри резултати с възможно най-малко средства и време от Ваша страна.

Желателно е да сте с настолен компютър или лаптоп. При таблет и по-малки устройства ще Ви липсва удобството и комфорта, тъй като много често ще Ви се изпращат странични материали по време на урока през скайп, които ще виждате добре само на десктоп.